Colofon

PhotoNmagazine.eu

Onafhankelijk digitaal vakmagazine voor België, Luxemburg en Nederland.


Verschijning: Het redactioneel gedeelte van PhotoNmagazine.eu verschijnt tweemaandelijks.
Vaknieuws en Agenda, alsmede de inhoud betreffende sponsoren en organisaties kunnen dagelijks worden geplaatst.

Administratie: Joep Bär
Churchillplein 13
1921 ET Akersloot
tel. +31 251 317 509

Redactie: Jurriaan Nijkerk, hoofdredacteur, tevens contactadres
BE: Johan Buelens, Luc Peeters, SOFAM
NL: Kitty van Boven, Wim Broekman, Joep Eijkens, Linda de Vries, Boris Reijne, Wessel Sijl

Vormgeving: Wim Spronk

Website: Joep Bär

Kwaliteitscontrole: Ruud Uphoff

Sponsorwerving en advertenties: stuur een e-mail.

Redactiestatuut: PhotoNmagazine.eu verschaft nieuws en achtergronden over professionele fotografie en aan beeld-gerelateerde onderwerpen. Daarbij gaat de redactie van PhotoNmagazine.eu zo objectief en nauwkeurig mogelijk te werk.

De redactie van PhotoNmagazine.eu is onafhankelijk. De redactie is als enige verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van PhotoNmagazine.eu en verricht haar journalistieke taak zonder rechtstreekse beïnvloeding door wie dan ook. Er bestaat een strikte scheiding tussen redactie en commercie.

De redactie is op generlei wijze verantwoordelijk voor commerciële uitingen van derden die op de site en/of in het weekbericht verschijnen. Adverteerders kunnen op geen enkele manier invloed uitoefenen op de journalistieke inhoud van PhotoNmagazine.eu.

De meningen die in lezersreacties, columns of andere opiniërende bijdragen op PhotoNmagazine.eu staan, behoeven niet noodzakelijk overeen te stemmen met de mening(en) van de redactie of de uitgever. Deze meningen en bijdragen worden op eigen titel en voor eigen rekening en risico van de auteur geplaatst. De redactie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor deze meningen en bijdragen.

Handelsregister: 53139755

(7-5-2013)