Hahnemühle

Arca 12,5 jaar dealer van Epson grootformaatprinters

Arca Printers en Supplies is al 12,5 jaar dealer van Epson grootformaat inktjetprinters ,voornamelijk gericht op de imagingmarkt, zoals fotografie, design en decoratie. Niet alleen 12,5 jaar dealer, maar Arca kreeg sinds enkele jaren ook het predicaar Gold+ dealer. Dit is geen loze marketingtitel, maar het houdt in dat Arca een erkende serviceverlener is en kennis en ondersteuning aan de gebruikers biedt. Arca hanteert de filosofie dat een tevreden gebruiker ook bij de aanschaf van een nieuwe printer waarschijnlijk weer zal kiezen voor een Epson printer met de inmiddels spreekwoordelijke Arca service.

Hahnemühle FineArt Baryta Satin 300gr/m2: Fine Art papier voor levendige fijne weergave

Hahnemühle introduceert regelmatig nieuwe papiersoorten. Op de PhotoKina 2014 werd het Hahnemühle FineArt Baryta Satin 300gr/m2 aangekondigd als nieuwe telg aan hun FineArt lijn. Deze telg heeft onlangs het licht mogen zien.

Eigenschappen, een nogal technisch verhaal

Hahnemühle FineArt Baryta Satin 300gr/m2 is een bariet papier met een natuurlijk wit en satijn-glanzend oppervlak. Het bariumsulfaat in de toplaag in samenhang met de microporeuze inktreceptor laag geeft een exceptioneel beeldresultaat met grote kleurruimte en intensieve kleuren. FineArt Baryta Satin maakt extreemdiepe zwarting (Dmax) mogelijk, excellente beeldscherpte en is perfect voor zwart-wit fotografie.