Innova

Innova IFA24 210 gr/m2, prachtig fine art mat papier, voor een vriendelijke prijs

Review geschreven door: Jan R. Smit, Fine Art Printing Specialist

Inleiding

De firma Innova, begin deze eeuw gestart en geleid door een management team dat zijn sporen heeft verdiend in de vervaardiging van digitaal printpapier voor vanaf het begin van de inktjet revolutie in de 80-er jaren van de vorige eeuw. Bij hun productontwikkeling laten zij zich vooral leiden door de markt als het gaat om Fine Art papieren. Een van hun papieren in de mat fine art portfolio is IFA24.

Arca 12,5 jaar dealer van Epson grootformaatprinters

Arca Printers en Supplies is al 12,5 jaar dealer van Epson grootformaat inktjetprinters ,voornamelijk gericht op de imagingmarkt, zoals fotografie, design en decoratie. Niet alleen 12,5 jaar dealer, maar Arca kreeg sinds enkele jaren ook het predicaar Gold+ dealer. Dit is geen loze marketingtitel, maar het houdt in dat Arca een erkende serviceverlener is en kennis en ondersteuning aan de gebruikers biedt. Arca hanteert de filosofie dat een tevreden gebruiker ook bij de aanschaf van een nieuwe printer waarschijnlijk weer zal kiezen voor een Epson printer met de inmiddels spreekwoordelijke Arca service.

Nieuwe Innova papiersoorten

Nieuw van Innova is de Editions FineArt range, bestemd voor gebruik in printers uitgerust met gepigmenteerde inkten op waterbasis. Deze nieuwe lijn bestaat onder andere uit een 2-tal producten, ontwikkeld door Innova in samenwerking met de oudste papierfabriek van Europa, de Italiaanse producent FABRIANO. De geschiedenis van FABRIANO gaat terug tot in de 13e eeuw.

De specialiteit van FABRIANO ligt in het vervaardigen van papier voor de beeldende kunstenaar.