Au hasard Balthazar ...
25 ans de galerie, 25 ans de rencontres

Datum
: 13 december 2017 t/m 21 januari 2018
Locatie
: Watermaal-Bosvoorde BE
tevreden kijkend gezin met 3 kinderen onder een deken op straat
foto: © Vincent Verhaeren

Vincent Verhaeren: "Ik heb Galerie Verhaeren 25 jaar geleden opgericht en sindsdien heb ik mijn andere professionele of persoonlijke activiteiten nooit gestopt.

Meer dan 400 professionele en amateurfotografen uit binnen- en buitenland exposeerden in de galerie tijdens deze kwart eeuw, maar ook op andere plaatsen in Brussel en het buitenland, vooral in Lodz, Polen (Fotografische ontmoetingen sinds 1994).

De galerie was voor mij de plaats van een veelheid aan ontmoetingen die altijd zeer rijk en spannend waren; zij gaven me het idee van deze tentoonstelling. Bovendien leek het me dat "ontmoetingen" goed verliepen in de richting van mijn aanpak en mijn leven. Ontmoetingen op de stoep of om de hoek, toevallig, maar vaak een gewilde kans. Ik koos ervoor om voor elk van de afgelopen 25 jaar een beeld te laten zien.

Maar met zo' n onderwerp is het onmogelijk om alleen te zijn! Daarom heb ik een paar fotografen gevraagd om in deze tentoonstelling aan mijn zijde te staan. Verrassing...."

Vernissage

Dinsdag 12 december.

Afrikaanse jongens spelen domino
foto: © Vincent Verhaeren

Locatie

N
Galerie Verhaeren
oktober t/m april:
wo - za 14.00-18.00 uur
zo 10.00-13.00 uur
gratis
E
(in het gebouw van het Centre culturel La Vénerie-Espace Delvaux)
A
Gratèsstraat 7 (Keymplein)
P
1170 Watermaal-Bosvoorde
L
België
+32-2 662 16 99
contact Galerie Verhaeren
galerieverhaeren.be
fr-fr.facebook.com/GalerieVerhaeren
Google Maps

logo Uit in Vlaanderen

advertentie

Dagcursus colormanagement

volgens ISO 12646:2008 en ISO 3664:2009

In Europa wordt het meer en meer noodzakelijk voor fotografen volgens de recente normen te werken, zowel voor de toelevering aan de grafische industrie als ook aan digitale (multi)media.

In de cursus worden ook andere aspecten behandeld die van invloed zijn op het communicatieve beeld: De menselijke perceptie en de kleurbeleving, hoe de zintuigen op her verkeerde been kunnen worden gezet, de interactie tussen kleur en menselijk gedrag.

ImageLink

Datacommunicatie & Uitgeefprojekten

Telefoon: +31 24 397 08 11
www.jurnijkerk.com/colormanagement.html

view counter