Collectieve tentoonstelling

Datum
: 15 december 2017 t/m 15 januari 2018
Locatie
: Brussel BE
inkomhal van de nieuwe galerie in Brussel
inkomhal van de nieuwe galerie in Brussel

Voor de eerste expo hebben we gekozen voor een groepstentoonstelling met een selectie van de kunstenaars van de galerie.
Op de eerste verdieping kan u speciale showcase zien met de "Chocolate Polaroids" van Marc Lagrange.

Dans notre nouvelle galerie vous êtes le(s) bienvenu(s) du jeudi au lundi. Pour la première exposition nous vous présentons un sélection des artistes de la galerie.
Au premier étage vous pouvez voir un showcase spécial avec les "Chocolate Polaroids" de Marc Lagrange.

In our new gallery you're welcome from Thursday until Monday. The first exhibition is a group show with a selection of works by the gallery-artists.
On the first floor you can see a special showcase with the "Chocolate Polaroids" by Marc Lagrange.

Met werk van

Christine Comyn, Luc Dratwa, Ronald Dupont, Marc Lagrange, Zhuang Hong Yi, Robert Steng, Jimmy Nelson, Jacqueline Bozon en Reinhard Voss.

Locatie

N
Absolute Art Gallery
ma en do - zo 11.00-18.30 uur
Ook op feestdagen
A
Grote Zavel 7
P
1000 Brussel
L
België
+32-2 503 09 70
contact Absolute Art Gallery
www.absoluteartgallery.com
www.facebook.com/absoluteartgallerybelgium
instagram.com/absolute_art_gallery
twitter.com/absoluteartgal
Google Maps

Advertentie

Het nieuwe richtprijzenboekje 2018 komt in januari uit!

Het richtprijzenboekje dient behalve voor prijsindicatie ook als richtlijn in gerechtelijke procedures bij toewijzing van honoraria en schadevergoedingen bij geschillen. De richtprijzen zijn gebaseerd op onderzoek naar het prijspeil voor publicatie en productie. Bij de prijsberekening worden behalve resultaten van binnenlands onderzoek ook de prijzen van (EU) beheersmaatschappijen zoals het Belgische Sofam meegenomen. Omdat een prijs afhankelijk is van de ervaring, uitrusting en specialisatie van de fotograaf moeten deze prijzen als een gemiddelde worden beschouwd voor hetgeen door afnemers voor fotografie moet worden betaald. Verder bevat dit herziene werkje een link naar de Algemene Voorwaarden Dupho, informatie over licenties, ISO-normen, IPTC metadata en aanlevering van digitale beeldbestanden. Niet alleen voor de fotograaf van nut, maar ook voor de beeldinkoper.

Klik hier voor meer informatie of om het boekje te bestellen.

view counter