Fieldtrip to the Milky Way - Hemellichaam

Nathalie Vissers en Patricia van de Camp

Datum
: 21 december 2017 t/m 21 januari 2018
Locatie
: Brugge BE
streenhemel met een witte streepboven een gebouw met een standbeeld op het dak  resp. een naakte rug met een lijn door punten
foto's: © Nathalie Vissers respectievelijk Patricia van de Camp

Geïnspireerd door de visuele kracht van wetenschappelijke beelden uit de kosmologie, sterrenkunde en ruimtevaart, ging Nathalie Vissers op zoek naar haar eigen versie hiervan. Alledaagse objecten, elementen en constellaties werden uit hun context gehaald en vervormd door het oog van de camera. Het resultaat is een pseudowetenschappelijke inkijk in die complexe werelden; een imaginair visueel onderzoek naar het heelal, planeten en de mens die dit alles probeert te bevatten.

In de naakten van Patricia van de Camp doemen fictieve sterrenbeelden op. Dit universum wordt als het ware geprojecteerd op het lichaam. Ze bevraagt hiermee de kwetsbare mens in het schijnsel van het universum.

Brugge Foto

Volkskundemuseum: Same same but different: 2 dec 2017 - 1 apr

Locatie

N
44 Gallery
za - zo 14.00-18.00 uur
op afspraak
gratis
A
Genthof 44
P
8000 Brugge
L
België
+32-489 552 663
contact 44 Gallery
www.44gallery.com
Google Maps

Advertentie

Het nieuwe richtprijzenboekje 2018 komt in januari uit!

Het richtprijzenboekje dient behalve voor prijsindicatie ook als richtlijn in gerechtelijke procedures bij toewijzing van honoraria en schadevergoedingen bij geschillen. De richtprijzen zijn gebaseerd op onderzoek naar het prijspeil voor publicatie en productie. Bij de prijsberekening worden behalve resultaten van binnenlands onderzoek ook de prijzen van (EU) beheersmaatschappijen zoals het Belgische Sofam meegenomen. Omdat een prijs afhankelijk is van de ervaring, uitrusting en specialisatie van de fotograaf moeten deze prijzen als een gemiddelde worden beschouwd voor hetgeen door afnemers voor fotografie moet worden betaald. Verder bevat dit herziene werkje een link naar de Algemene Voorwaarden Dupho, informatie over licenties, ISO-normen, IPTC metadata en aanlevering van digitale beeldbestanden. Niet alleen voor de fotograaf van nut, maar ook voor de beeldinkoper.

Klik hier voor meer informatie of om het boekje te bestellen.

view counter