Fotolumni, alumnivereniging van de fotovakschool

Je bent afgestudeerd aan de Fotovakschool en gaat de wijde fotowereld in. Of je werkt al een tijdje als vakfotograaf na afronding van de Fotovakschool. In alle gevallen wil je jezelf graag blijven ontwikkelen als fotograaf. Voor alle afgestudeerden is er  een actieve alumnivereniging, Fotolumni. De naam is een samentrekking van ‘Fotovakschool’ en ‘alumni’.

Sleutelwoorden voor de vereniging zijn:  activiteiten, faciliteiten en kennisdeling.

Fotolumni biedt:

Op de website www.fotolumni.nl vind je het actuele aanbod van activiteiten en faciliteiten. Bij het samenstellen van de activiteitenkalender laat Fotolumni zich graag voeden door jouw wensen en ideeën.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de vereniging staat open voor afgestudeerden van de Fotovakschool, die minimaal een vakopleiding op mbo-niveau hebben afgerond. Het verenigingsjaar valt samen met een kalenderjaar. Het eerste verenigingsjaar start op 1 januari 2012.
Je kunt je aanmelden als lid via de website.

Kosten

Het lidmaatschap van de vereniging kost 80 euro per kalenderjaar, uitgaande van automatische incasso of elektronische betaling. De contributie wordt tevoren over één jaar geïnd. Als je tijdens een kalenderjaar lid wordt, betaal je alleen de resterende kwartalen.

Ben je net afgestudeerd? Je betaalt in het jaar van afstuderen geen contributie. Dat doe je pas in het volgende kalenderjaar.