Zwervend op het internet

Zwervend op het internet week 2017-12

Honda onthult een zelf balancerende motorfiets, die ook als een hondje achter je aan kan rijden.

Zwervend op het internet week 2017-11

AcroArmy bij America‘s got Talent. Fantastische en wervelende acrobatische kerstshow. Een topper van wereldklasse. In HD.…

Zwervend op het internet week 2017-10

Hoe je op je gemak je vliegtuig nog nét haalt…

Zwervend op het internet week 2017-9

Ook met een simpele rol tape kun je een Rube Goldberg-machine maken.

Zwervend op het internet week 2017-8

Voor wie altijd al had willen weten wat voor effect het heeft maar het niet durfde uitproberen omdat het sterk werd afgeraden in de handleiding: Hier ziet u de ultieme ervaring van koken van eieren, meloenen, spaarlampen en champagneflessen in de magnetron.

Zwervend op het internet week 2017-7

De illusionist Stephen Frayne (alias Dynamo) heeft er de gewoonte van gemaakt voorbijgangers te verbazen. Hij haalt zelfs een Bijbelse truc uit. Onwaarschijnlijk…

Zwervend op het internet week 2017-6

Video artiest Luc Bergeron (alias Zapatou) laat flitsen zien uit de beste video’s van de maand januari 2017:

Zwervend op het internet week 2017-5

Acht futuristische trucks en bussen die je moet hebben gezien:

Zwervend op het internet week 2017-4

Het verhaal van zijn grootmoeder, verteld in het café. Criss is een meester is in magie voor de televisiecamera, de opname is gemaakt in één continu shot.

Zwervend op het internet week 2017-3

Een twee minuten durend ontroerend filmpje, gebaseerd op de film van de Griekse Constantin Pilavos. “Wat is dat?”

Zwervend op het internet week 2017-2

Moderne auto’s (1948). Een driewieler met ingebouwde krik. Stabiel bij ruim 100 km/u. En een monster om de medeverkeersdeelnemers af te schrikken. Maar ook een wat gematigd model…De vormgeving zou het zeker in 20-nu goed doen….

Zwervend op het internet week 2017-1

2017-2017. Vuurwerk bij de jaarwisseling in Londen. De Big Ben telt af. Met muziek er achter van bekende muzikanten. Met als quote van de dag: Ga niet waarheen het pad leidt, maar ga in plaats daarvan waar geen pad is en laat een spoor achter. (Ralph Waldo Emerson-1803-1882).
Bekijk deze film full screen!

Zwervend op het internet week 2016-52

De stuntvlieger Zoltan Veres laat luchtacrobatiek zien op extreem lage hoogte.

Zwervend op het internet week 2016-51

Een geweldige goede live test en promotiefilm voor Volvo trucks in HD. ‘De vliegende passagier…’
Op full screen zetten, fantastisch...

Zwervend op het internet week 2016-50

Het zal je maar gebeuren. De schoorstenen van de voormalige Amerikaanse Armorcast fabriek in Birdsboro zouden op 9 december 2016 worden opgeblazen. Het was een eenmalige gebeurtenis, regionaal gesproken ook van historisch belang. Armorcast maakte geschiedenis in de Tweede Wereldoorlog met de fabricage van tanks.

Zwervend op het internet week 2016-49

Noodlanding. Een reusachtige A380 landt met een motorstoring op een berghelling…

Zwervend op het internet week 2016-48

Zonder geluk vaart niemand wel...

Zwervend op het internet week 2016-47

Waarom je altijd condooms bij je moet hebben…

Zwervend op het internet week 2016-46

Wat je nog meer kunt doen met Photoshops magische krachten...

Zwervend op het internet week 2016-45

De batterij van de elektronische sigaret van de nachtclubeigenaar Amine Britel in Toulouse (Frankrijk) explodeert plotseling in zijn jaszak. Hij werd na het incident afloop naar het ziekenhuis gebracht met ernstige brandwonden. Een deel van zijn jasje was vastgesmolten aan zijn vingers…
Dit illustreert maar weer dat batterijen een reëel gevaar kunnen opleveren.

Zwervend op het internet week 2016-44

“Heeft iemand er bezwaar tegen als ik een windje laat?”

Zwervend op het internet week 2016-43

Wim Hendriks gaf reactie op zwervend op het internet

Van mijn ouwe maat Wim Hendriks (Fotoburo Wim Hendriks) kwam er een reactie op het filmpje in Zwervend op het Internet week 2015-42. Een film die hij heeft gemaakt bij de opening van de Muntbrug, een fietsbrug over het Amsterdam Rijnkanaal in Utrecht West op 28 augustus 2016.
Met het Brabants Fietsharmonisch Orkest (www.fietsorkest.nl). De vervolgfilmpjes (Niet van Wim) zijn ook niet te versmaden.

Zwervend op het internet week 2016-42

Een straatorkest, maar niet lopend maar op de tandem, in Brugge. Even opletten. De achterste speler is het zwaarste met zijn tuba en bassdrum. Maar hij trapt het minste, of liever gezegd, helemaal niet.

Zwervend op het internet week 2016-41

's Werelds kleinste propjet vliegtuig is niet langer dan 3,9 meter, heeft een vleugelwijdte van 4.9 meter weegt 78 kilogram en de bouwkosten liggen onder de 20.000 dollar. Ongelooflijk dat twee van die kleine motortjes het geheel kunnen laten vliegen.
Het tweede filmpje is spannender, hier wordt luchtacrobatiek mee gedaan. Wie naar het gezicht van de vlieger kijkt, krijgt de indruk dat er iets niet helemaal goed gaat. Of hij heeft hoogtevrees.. Maar de rook die ineens uit de rechter motor komt is er alleen voor het effect.

Zwervend op het internet week 2016-40

Gymkhana is een vorm van autosport waarbij de grenzen van de stuurmanskunst worden opgezocht. Ken Block manoeuvreert zijn 600 PK Ford Focus met uiterste precisie en zonder maar één krasje op te lopen. Rond, om en in een complex van afgedankte fabrieken, straten, bruggen en zelfs een goederentrein. En dit in een razend tempo. Je moet het hebben gezien om het te kunnen geloven.

Zwervend op het internet week 2016-39

Goochelaar Michael Carbonaro als ‘magische bediende in een supermarkt. De verrassingen van alledag...

Zwervend op het internet week 2016-38

Zack Kings jaarverslag 2015

Zwervend op het internet week 2016-36

Een Rube Goldbergmachine, maakt gebruik van GSM, schaakbord en pijl en boog en heeft de ruimte van een huis van twee verdiepingen nodig. Voor wat..? Dat komt aan het eind…!

Zwervend op het internet week 2016-35

Balans, een korte film van Wolfgang en Christoph Lauenstein uit 1989. De film die een Oscar won, de Academy Award in de categorie Best Animated Short.

Zwervend op het internet week 2016-34

De omnidirectionele autoband lijkt dé oplossing voor parkeerproblemen moeilijke situaties. Maar ik moet er niet aan denken dat ik de op de snelweg de versnelling per ongeluk in de opzij zet…