Kunstcafé de Tuin

Datum
: 10 december 2017 t/m 27 januari 2018
Locatie
: Leusden NL
collage - affiche

Winfried Wüstefeld - fotocollages

Op vele manieren beeldend creatief geweest op veel verschillende manieren: grafisch, meubel-ontwerp en uitvoering, graveren in glas, beeldhouwen in hout en albast.
Nu voornamelijk bezig met fotografie met als thematiek natuur, landschap, bloemen, portretten, levensbeschouwing en diversiteit. Alles wat vanuit de eigen kijk interessant is. Behalve vergrotingen is hij ook collages gaan maken vanuit de ontdekking dat het samenspel van meerdere foto's een nieuwe schoonheid oproept.

Suzanne Compaan - klein bronswerk en fotogravures

Na een loopbaan als logopedist heeft zij de Vrije Academie voor Beeldende Kunst gevolgd en is sindsdien werkzaam als beeldend kunstenaar.
Haar (meestal) abstracte beelden en ook de 'foto-gravures' die ze maakt, hebben altijd een connectie met de natuur en nodigen de kijker uit om er iets van zichzelf in te herkennen. Juist doordat je niet precies weet wat je ziet, kan je 'verder' kijken.
Ze volgt haar intuïtie en haar handen doen het werk. Ze gebruikt veel verschillende soorten materialen, maar haar voorkeur gaat uit naar werken met was, met wol en met geschept papier. Combinaties met elkaar zijn ook mogelijk.

Opening

Zondag 17 december, 14.00 uur. Met muzikale omlijsting door Kommer en Kwel.

Locatie

N
Theater De Tuin
Z
Kunstcafé
A
De Smidse 1b
P
3831 NT Leusden
L
Nederland
+31-33 495 31 07
contact De Tuin, Leusden
www.detuininleusden.nl
www.facebook.com/theaterdetuininleusden
twitter.com/detuinleusden
Google Maps

advertentie

Logo PhotoNmagazine.eu
 

wekelijks in de mailbox?

Met nieuwe artikelen, column's, nieuws, exposities en activiteiten?

Klik hier om u aan te melden.

view counter