Verkrotting in Amsterdam

Renzo Gerritsen

Datum
: 16 januari t/m 25 maart 2018
Locatie
: Amsterdam NL
vervallen vertrek
foto: © Renzo Gerritsen

De stad Amsterdam kent veel schoonheid, maar de stad kent ook zijn schaduwkanten. Renzo Gerritsen ging op zoek naar verkrotting en verval in de binnenstad van Amsterdam en geeft je een unieke kijk achter de kromme gevels van de grachtengordel.

Treed binnen in iconische panden, kraakpanden en vervallen monumenten en bekijk Amsterdam op een manier zoals u die nog niet eerder gezien heeft.

De reportage komt ook uit in boekvorm. Tijdens de expositie zal Renzo Gerritsen zijn boek presenteren vol met foto's van de Amsterdamse binnenstad en haar vervallen panden. Het boek bevat informatie over de geschiedenis van de panden, geeft een inzicht over de oorzaak van de verkrotting en vertelt het verhaal van een groep krakers.

Locatie

N
Openbare Bibliotheek Amsterdam De Hallen
ma 14.00-17:30 uur
di - wo 09.30-19.00 uur
do 09.30-20.00 uur
vr 09.30-19.00 uur
za 09.30-17.30 uur
zo 13.00-16.30 uur
gesloten: 2e Paasdag en Koningsdag
gratis
A
Hannie Dankbaarpassage 10
P
1053 RT Amsterdam
L
Nederland
+31-20 616 32 75
contact Bibliotheek De Hallen
www.oba.nl
www.twitter.com/OBamsterdam
facebook.com/obamsterdam
instagram.com/obamsterdam
Google Maps

Advertentie

Het nieuwe richtprijzenboekje 2018 komt in januari uit!

Het richtprijzenboekje dient behalve voor prijsindicatie ook als richtlijn in gerechtelijke procedures bij toewijzing van honoraria en schadevergoedingen bij geschillen. De richtprijzen zijn gebaseerd op onderzoek naar het prijspeil voor publicatie en productie. Bij de prijsberekening worden behalve resultaten van binnenlands onderzoek ook de prijzen van (EU) beheersmaatschappijen zoals het Belgische Sofam meegenomen. Omdat een prijs afhankelijk is van de ervaring, uitrusting en specialisatie van de fotograaf moeten deze prijzen als een gemiddelde worden beschouwd voor hetgeen door afnemers voor fotografie moet worden betaald. Verder bevat dit herziene werkje een link naar de Algemene Voorwaarden Dupho, informatie over licenties, ISO-normen, IPTC metadata en aanlevering van digitale beeldbestanden. Niet alleen voor de fotograaf van nut, maar ook voor de beeldinkoper.

Klik hier voor meer informatie of om het boekje te bestellen.

view counter